Mummon Kammarin Muuttokulkue torstaina 29.11.-18!

IMG_6079
Mummon Kammarin väkeä!
Näitkö torstaina 29.11.2018 Tampereen keskustassa suuren, punaliivisen kulkueen? Kyseessä oli Mummon Kammarin Muuttokulkue! Kymmenet kammarilaiset vaelsivat vanhasta Otavalankadun Mummon Kammarista uuteen Mummon Kammariin Hämeenkatu 28:aan! Kulkueväkemme oli varustautunut Kammarin punaisin liivein, t-paidoin, kukin ja villasukin! Ja olipa matkassa mukana myös rollaattori, maitokärryt ja Joulumuori!

Kulkueemme herätti positiivista huomioita kanssakulkijoissa ja raikuvaan ääneen myös "tiedotimme", että Mummon Kammari muuttaa! Keskustorilla mukaamme liittyi myös Myötätuulen Muuttokulkue ja vaelsimme yhdessä kohti uutta Mummon Kammaria. Perillä meitä odotti Tiernapoikien tervehdys ja glögi-piparitarjoilu. Pääsimme myös vähän kurkkaamaan uusiin tiloihimme. Kiitos kulkueessa mukana olleille, oli hienoa kokea siirtymä vanhasta uuteen yhdessä!

Katso myös videoita kulkueesta: https://vimeo.com/mummonkammari

Uusi Mummon Kammari avaa ovensa 7.1.2019 - lämpimästi tervetuloa!


Ajankohtaista Mummon Kammarista

30.11.2018 Myyjäistunnelmia

Mummon Kammarin perinteiset adventtimyyjäiset perjantaina 23. marraskuuta keräsivät Kyläpaikkaan väkeä taas tuvan täydeltä. Jo heti sisään astuessa pullantuoksu, kukkuraiset myyntipöydät ja punaliiviset, hymyilevät kammarilaiset virittivät tulijat jouluiseen tunnelmaan.

Lue lisää

 

8.11.2018 Pirkko Tuomiston muistonäyttely

Syksy on taas kulunut nopeasti ja on kauden viimeisen kuukausinäyttelyn aika. Samalla se jää Mummon Kammarin Kyläpaikan viimeiseksi Otavalankadulla, kun vuoden vaihteessa muutetaan nykyisestä toimipaikasta Hämeenkadulle. Vuosien kuluessa on nähty lukemattomia hienoja näyttelyitä ja nyt marraskuussa Pirkko Tuomiston muistonäyttely ”Elämän makuisia tekstiilejä” on sarjalle upea päätös.

Lue lisää

 

11.10.2018 Uusissa tiloissa tavoitteena kohtaaminen ja löytäminen

Mummon Kammarin toiminta Otavalankadun tiloissa päättyy perjantaina 23. marraskuuta pidettäviin myyjäisiin. Myyjäisten jälkeen Kammarin tavarat pakataan ja muutetaan uusiin tiloihin Seurakuntien taloon, jossa toiminta alkaa loppiaisen jälkeen. Joukko työntekijöitä, asiakkaita ja vapaaehtoisia tutustui tiloihin syyskuussa.

Lue lisää

 

21.9.2018 Moni tamperelainen ikäihminen odottaa viikottaista kävijää

Tiesitkö, että jonossa on kymmeniä tamperelaisia vanhuksia, jotka ovat toivoneet juttuseuraa tai ulkoilu- ja asiointiapua Mummon Kammarin kautta. Vaikka vanhusten apuna vapaaehtoisina on jo paljon tavallisia ja luotettavia ihmisiä, lisää tarvittaisiin kipeästi. Seuraava perehdytyskurssi uusille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille on torstai 18.10.

Lue lisää

 

11.9.2018 Syyskuun näyttely: Laura Uimosen Lempiväri II

Syyskauden käynnistyttyä Mummon Kammarin Kyläpaikan seinälle on jälleen pystytetty myös Kuukauden näyttely. Laura Uimonen on antanut näyttelylleen nimeksi Lempiväri II. Hän sanoo, että hänen lempivärinsä vaihtelee, tällä hetkellä se on oranssi. Se sopiikin hyvin syksyn tunnelmaan.

Lue lisää

 

3.9.2018 Kyläpaikan syyskausi alkanut

Lämpimästi tervetuloa Mummon Kammariin, kyläpaikka on nyt taas avoinna ma-to klo 10-14.

Lue lisää