Mummon Kammarin Muuttokulkue torstaina 29.11.-18!

IMG_6079
Mummon Kammarin väkeä!
Näitkö torstaina 29.11.2018 Tampereen keskustassa suuren, punaliivisen kulkueen? Kyseessä oli Mummon Kammarin Muuttokulkue! Kymmenet kammarilaiset vaelsivat vanhasta Otavalankadun Mummon Kammarista uuteen Mummon Kammariin Hämeenkatu 28:aan! Kulkueväkemme oli varustautunut Kammarin punaisin liivein, t-paidoin, kukin ja villasukin! Ja olipa matkassa mukana myös rollaattori, maitokärryt ja Joulumuori!

Kulkueemme herätti positiivista huomioita kanssakulkijoissa ja raikuvaan ääneen myös "tiedotimme", että Mummon Kammari muuttaa! Keskustorilla mukaamme liittyi myös Myötätuulen Muuttokulkue ja vaelsimme yhdessä kohti uutta Mummon Kammaria. Perillä meitä odotti Tiernapoikien tervehdys ja glögi-piparitarjoilu. Pääsimme myös vähän kurkkaamaan uusiin tiloihimme. Kiitos kulkueessa mukana olleille, oli hienoa kokea siirtymä vanhasta uuteen yhdessä!

Katso myös videoita kulkueesta: https://vimeo.com/mummonkammari

Uusi Mummon Kammari avaa ovensa 7.1.2019 - lämpimästi tervetuloa!


Ajankohtaista Mummon Kammarista

21.9.2018 11.57

Moni tamperelainen ikäihminen odottaa viikottaista kävijää

Tiesitkö, että jonossa on kymmeniä tamperelaisia vanhuksia, jotka ovat toivoneet juttuseuraa tai ulkoilu- ja asiointiapua Mummon Kammarin kautta. Vaikka vanhusten apuna vapaaehtoisina on jo paljon tavallisia ja luotettavia ihmisiä, lisää tarvittaisiin kipeästi. Seuraava perehdytyskurssi uusille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille on torstai 18.10.

Haluatko auttaa vanhuksia? 

palvelukoti
Mummon Kammari välittää ulkoiluapua myös ryhmä- ja palvelukotiin.

Perehdytyskurssilla käydään läpi Mummon Kammarin toimintaperiaatteita, erilaisia tehtäviä ja tutustutaan apuvälineisiin. Kahvit ennen kurssin alkua!

Voit tulla rauhassa kuuntelemaan, sopiiko toimintamme sinulle. Tehtävää 
mietimme yhdessä kurssin jälkeen. Voit myös halutessasi tutustua 
etukäteen usein kysyttyihin kysymyksiin ja lukea kokemuksia vapaaehtoistyöstä.

Seuraava kurssi

Perehdytyskurssi vapaaehtoiseen vanhustyöhön torstaina 18.10. klo 13-15 Mummon Kammarissa.  Ilmoittaudu kurssille tai jätä yhteydenottopyyntö,  niin voimme perehdyttää Sinut  myös yksilöllisesti.


Palaa otsikoihin